Tanke vandringar : Tipsa en vän om denna sida... Till Bibelskolans startsida Att hittaa på bibelskolan Ta mig till boktipsar sidor... Bibelskolans nödutgång  
En natt hade en man denna dröm.
  Han drömde att han vandrade längs en strand tillsammans med HERREN. I skyn flammade scener fram från hans liv. För varje scen, lade han märke till två par fotspår i sanden: ett par tillhörde honom själv, det andra HERREN.
  När den sista scenen ur hans liv flammat fram inför hans blick såg han tillbaka på fotstegen i sanden. Han lade märke till att många gånger längs livsvägen fanns det bara ett par fotspår.

Han lade också märke till att detta hade hänt vid de svåraste och tyngsta ögonblicken i hans liv. Detta bekymrade honom verkligen och han frågade HERREN om saken.

"HERRE, du sa att när jag väl en gång beslutat mig för att följa dig, så skulle du hela tiden gå vid min sida. Men nu lägger jag märke till att under de svåraste stunderna i mitt liv så finns det bara ett par fotspår i sanden. Jag förstår inte varför du lämnade mig då jag mest av allt behövde dig."

HERREN svarade:

"Min son, mitt kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig. Under de stunder då du prövades och led och då du bara såg ett par fotspår - det var i de ögonblicken som JAG bar dig."

(Margaret Fishback Powers)


Föregående sida | Guds val | Ditt bidrag till denna vandring | Fortsätt vandra

[an error occurred while processing this directive] Dagens lösen
Bibelordet inför helgen
Böne- Bibelstudie
grupper. Klicka här
Vill du vara med och
stödja oss. Klicka här

©Helige Ande (där inget annat anges). För bästa visning av Bibelskolan bör man ha en upplösning på 1024*768.
 Stiftelsen bibelskolan.com  Org. nr: 857209 - 5266, Postgiro: 402 30 79 - 9 för stödgåvor till driften av vår sajt.