Bibelns kvinnor: Tipsa en vän om denna sida...Till Bibelskolans startsida Att hittaa på bibelskolan Vägledning och hjälp 

Presentation

Senaste numret av Junia  Artiklarna används här med tillåtelse av tidningen, Junia, en kristen kvinnotidning som har getts ut sedan sommaren 2000. Den kommer ut varannan månad. Syften med serien, kvinnor i bibeln, är att upplysa om kvinnorna vi hittar i bibeln. En i taget, att dela tankarna kring deras gestalt om hur de hade det då och främst hur vi kan tillämpa principerna vi finner i bibeltexten i våra liv idag.
  Eftersom artiklarna är begränsade till ca 1 200 ord kan inte texterna läggas ut i sin helhet med all bakgrund från tiden, utan läsaren får läsa sin bibel bredvid och gärna tänka till och längre än artiklarna kan sträcka sig. Förhoppningen är att läsaren, både den som har varit kristen länge och särskild den som har frågor om varför man ska ägna sig åt en så gammal bok, ska upptäcka rikedomen som finns i bibeln.

  Den första artikeln, en introduktion till serien, handlar om Rut. Även om vi inte vet hur Rut såg ut kan vi konstatera att hon var en mycket attraktiv kvinna som vann hjärtan av alla som kom i hennes väg. Sedan följer de flesta kvinnor från 1 Moseboken, en efter en, i den ordning som man hittar dem i bibeln.


Klicka här...
Tidskrift/Internetsajt för Kristna kvinnor...

 Judy Breneman, Bibelns kvinnor: Arkiv | Kvinnan just nu! | Presentation

[an error occurred while processing this directive] Klicka här för att söka på bibelskolan Dagens lösen
Bibelordet inför helgen
Veckans utgivningar
i din maillåda. Klicka här
[an error occurred while processing this directive]
Vill du vara med och
stödja oss. Klicka här

©Helige Ande (där inget annat anges). För bästa visning av Bibelskolan bör man ha en upplösning på 1024*768.
 Stiftelsen bibelskolan.com  Org. nr: 857209 - 5266, Postgiro: 402 30 79 - 9 för stödgåvor till driften av vår sajt.