Välkommen till Stiftelsenbibelskolan.com.
[an error occurred while processing this directive]    

Martin LönneboMartin Lönnebo och Frälsarkransen

Martin Lönnebo behöver väl inte någon särskild presentation, och vi på bibelskolan.com är mycket glada över att den pensionerade biskopen i Linköpings stift har sagt ja till att medverka med texter i vår skola. Det han f.n. är mest känd för, är nog detta med "Frälsarkransen": detta enkla radband i förening med biskop Martins goda tankar i tal och skrift når nu ut i hundratusentals exemplar, varav många utanför Sveriges gränser.
Så här skriver biskopen på hemsidan www.fralsarkransen.se:

'Radband finns inom en rad olika kulturer och har en dokumenterad funktion. Sedan är de vackra.' Vad ville du uppnå? 'Kransen skulle sammanfatta och förmedla kärnan i den Kristna tron i en form som den moderna människan kunde ta till sig utan större rädsla. Sedan skulle det vara någonting konkret att sätta i händerna på folk. Beröring är väldigt centralt för människan, och så eftersatt i vår tid där örat och ögat helt dominerar hur vi tar in information.'

Vi vill gärna nämna här, för det fall av någon av Er köper ett radband eller den lilla boken om det, att all försäljningsroyalty på Martin Lönnebos radband eller böcker oavkortat går till en fond för förståndshandikappade barn, som förvaltas av Individuell Människohjälp (IM).

En välsignad läsning, önskar Dig
Sven Lundén

Vi inleder denna vår nya avdelning med Frälsarkransen och, hoppas vi, andra texter av dess upphovsman, med en introduktion:
1. Biskop Martin om Frälsarkransen på bibelskolan.com


Presentation | Martin's brev till Dig | I Arkivet


Övrigt på Bibelskolan.

Låt Gud avgöra vilken sida
som öppnas för Dig.


Google
På InternetI BibelskolanBöne- Bibelstudie
grupper.
Klicka här
Vill du vara med och
stödja oss.
Klicka här
©Helige Ande (där inget annat anges). För bästa visning av Bibelskolan bör man ha en upplösning på 1024*768.
 Stiftelsen bibelskolan.com  Org. nr: 857209 - 5266, Postgiro: 402 30 79 - 9 för stödgåvor till driften av vår sajt.