Boktipset: Tipsa en vän om denna sida... Till Bibelskolans startsida Att hittaa på bibelskolan Ta mig till boktipsar sidor... Bibelskolans nödutgång  
Boktipset

Att läsa en bok kan innebära en stunds underhållning - eller det kan ändra ditt liv! Profeten Hesekiel har en syn där han får befallning att öppna munnen och läsa en bok genom att äta den och på så sätt ta till sig dess innebörd (Hes 2:8).

En dos läsning om dagen ger näring åt barnets språkutveckling! Böcker, berättande och läsning stimulerar barns språkutveckling samt grundar för framtiden.

Välj kategori/författare:

Böcker med extra många stjärnor

Herr Gud, det är Anna
Att Fynn hittade Anna eller att Anna hittade Fynn måste ses som en ovanligt lycklig slump - eller varför inte som ett ovanligt underbart påhitt av Herr Gud. Annas huvudsakliga sysselsättning i livet var att fungera som personlig vän och hjälpare åt Herr Gud.

Första boken om Anna har sålts i över 40 000 exemplar i Sverige!
"Jag blev nyfiken när jag läste boken, ville veta mer om Gud... Jag sörjde när boken var slut. Läs boken och lär!"
ID Tidning för idé och debatt
"Anna visar oss hur enkelt vårt förhållande till Gud kan vara. En riktig tankeställare på hur vi kan krångla till saker och ting, jag sträckläste boken och somnade med ett leende på läpparna"
Jack de Bruin webbmaster bibelskolan.com Köp den här

Berättelsen Om Narnia : De Sju Böckerna
Till det magiska landet Narnia - där en häxa har förklarat evig vinter och där det finns fler talande djur än människor och där strider utkämpas av kentaurer, jättar och fauner - kom en gång de fyra syskonen Pevensie. Med det goda lejonet Aslans hjälp lyckas de besegra den onda häxan, och det blir början till deras äventyr i Aslans förunderliga rike Narnia. Syskonen tillåts komma tillbaka till Narnia, och varje gång får de ett nytt uppdrag - var tid har sin ondska som hotar det goda landet. Ett verkligt praktverk i ordets allra bästa betydelse! Samtliga sju böcker som C.S. Lewis skrev om Narnia - det som han själv betraktade som sitt livs verk - finns samlade i denna volym.
Originalillustrationerna har färglagts av konstnären Pauline Baynes själv och följsamt inramats av veckra ornament. Köp den här
[an error occurred while processing this directive] Dagens lösen
Bibelordet inför helgen
Böne- Bibelstudie
grupper. Klicka här
Vill du vara med och
stödja oss. Klicka här

©Helige Ande (där inget annat anges). För bästa visning av Bibelskolan bör man ha en upplösning på 1024*768.
 Stiftelsen bibelskolan.com  Org. nr: 857209 - 5266, Postgiro: 402 30 79 - 9 för stödgåvor till driften av vår sajt.