Boktipset: Tipsa en vän om denna sida... Till Bibelskolans startsida Att hittaa på bibelskolan Ta mig till boktipsar sidor... Bibelskolans nödutgång  

-Inte i år heller. *Suck*
Trots ett tiotal böcker och ett sextiotal nyfikenhets-
upptäcktsvandringar på bibelskolan.com. Och fredspriset gick till en Annan. Ett Nobelpris hade legat bra till för hushållskassan. Jag hade kunnat bjuda er alla på saft och tårta på Nobel-dagen. För att inte tala om alla många pengar jag hade kunnat skicka till bibelskolan.com, på postgiro 402 30 79 -9

Bibelskolan.com har det lite knackigt med ekonomin. Att upprätthålla bibelskolan kostar en del pengar. Det gäller den tekniska utrustningen, en deltidstjänst som webmaster m.m. Skribenterna tar inget betalt. Vårt syfte är inte att tjäna pengar, men trots allt behövs det lite för att kunna upprätta verksamheten.
Ni har kanske undrat hur vi lyckats finansiera denna skola. Jag kan berätta att vi hittade ett par sponsorer som gav oss startkapital. De har räckt hittills. Men nu slinter slantarna ut på nätet … Snart har vi bara din plånbok kvar. Vi hade ju hoppats slippa tigga men då nu inget Nobelpris kom så …..

Men vi ska inte ge upp. Jag räknar med att du som läser detta snart kommer in i Svenska Akademin och då ökar ju chanserna … Men därför behöver du veta något om mina böcker.

De ges ut på ett förlag som heter Vetekornets förlag. Det startade 1976 och håller till på Åh Stiftsgård i Bohuslän. Vi är det enda bokförlag i världen som längtat efter konkurs. Det finns så mycket välsignelser av att vetekornet dör.

"Om vetekornet inte faller i jorden och dör,
förblir det ett ensamt korn, men om det dör, bär det rik frukt"

(Joh 12:24)

Med glad hälsning
Böcker idag är svindyra. De dyrbara böckerna från ÅH Stiftsgård är grisbilliga.
Till och med du har råd. Läs igenom boklistan och kom sedan med din beställning.

Innersidan
Den utkom första gången 1975. Är från början tänkt som konfirmandbok men användes även som studiecirkelbok för vuxna. Den följer samma idé som Nykenfikenhetsupptäcktsvandringarna, som är en fördjupning av Innersidan. Boken har översatts till norska, danska, slovakiska, spanska, japanska.

Kostar 125:- kr, Du vill ha (antal) :st.


I Guds händer - vad som än händer
är en vandring genom Daniels bok i Gamla Testamentet. Daniels upplevelser mitt i en omvälvande tid med krig och katastrofer vill hjälpa oss att se Guds händer i vår egen tid. Den är också översatt till slovakiska.

Kostar 125:- kr, Du vill ha (antal) :st.


De himmelrika
är boken som låter oss få lyssna på Jesu undervisning i Bergspredikan tillsammans med skräpfolket från Galiléen. Jesus börjar inte med en anställningsintervju med dem som slår följe med honom. Han börjar med att lägga himmelrikets salighet i deras hjärtan. Och sedan hjälper han dem att leva detta liv.
Denna bok är översatt till norska och slovakiska.

Kostar 85:- kr, Du vill ha (antal) :st.


För att ni skall veta
ger oss 66 meditationer eller vandringar genom Johannes första brev. Johannes skriver sitt evangelium för att vi skall tro (Joh 20:31). Han skriver sitt brev för att vi skall veta (1 Joh 5:13). Gud vill tydligen inte att hans barn ska vara osäkra på hans kärlek. Han vill att den som tror skall veta. En nyttig bok för dagens många osäkra kristna. Denna bok är också översatt till norska.

Kostar 70:- kr, Du vill ha (antal) :st


Vattenstämpelns hemlighet
är en bok som vill hjälpa oss att leva dopet efter dopet. Den vill bl.a hjälpa oss bearbeta sådana frågor som Gudsbild och självbild. Vi får gå på upptäcktsfärd in i den helige Andes rika liv. Vi får hjälp att leva Livet. Finns översatt till slovakiska.

Slut i lagret, Du vill ha (antal) :st


Fem längtor
tar oss med på en upptäcktsvandring i Filipperbrevet 3:10.
Proklama skriver om den:
Liksom Johannes på sin ålders höst fångade den kristna vägen i få och livgivande ord i sitt första brev har Bengt Pleijel lyckats med samma sak. Detta är stora ord och det förtjänar den här boken. Det är en daglig vägvisare och uppmuntrare som läsaren kan ha i sin bröstficka eller handväska som en fickspegel, den är heller knappt större (A6). Vi tvekar inte att säga detta ovanliga: Köp tre med en gång; du blir av med dem!

Kostar 45:- kr, Du vill ha (antal) :st


B Pleijels böcker säljs genom Åh Stiftgård, moms ingår porto tillkommer.

Här fyller du i namn & adress, så att vi vet
vart boken/böckerna skall skickas.
Namn:
Adress:
Postanr:
Postort:
E-post:

Klicka bara en gång, därefter avakta några sekunder.

Sidans top | Boktips startsida | Åter till Bibelskolan | Har du ett boktips?

[an error occurred while processing this directive] Dagens lösen
Bibelordet inför helgen
Böne- Bibelstudie
grupper. Klicka här
Vill du vara med och
stödja oss. Klicka här

©Helige Ande (där inget annat anges). För bästa visning av Bibelskolan bör man ha en upplösning på 1024*768.
 Stiftelsen bibelskolan.com  Org. nr: 857209 - 5266, Postgiro: 402 30 79 - 9 för stödgåvor till driften av vår sajt.