Startsidor   Bibelns rikedomar   Vandringar   Ungdom/Barn   Utblick   Övrigt   Backa en sida

    Nödutgång...

Hitta på Bibelskolan

Här strax ovanför har du vår huvudmeny, för bara muspekaren över namnen så ploppar det ner en undermeny, välj och klicka så tas du dit. För att backa tillbaka klicka bara på "Bakåt".

Startsidor:

 • Välkomstsidan: Tag mig dit
  Huvudstartsida, vår välkomst sida.
 • Löpsedels/Presentations sidan: Tag mig dit
  För dig som har blivit välkommen och nu vill lära känna bibelskolan.
 • Senaste nytt sidan: Tag mig dit
  Sidan för dig som känner bibelskolan och som vill ha det enkelt och finna vad som senast lagts till på bibelskolan. Lägg den gärna bland dina bokmärken/favoriter för att alltid finna det senaste lättast.

Våra huvudavdelningar:

 • Anders Piltz: Tag mig dit
  Även idag är det mycket viktigt att någon förklarar den kristna tron. Det finns ett seriöst sökande och för att kunna säga något vettigt måste man ta både den kristna tron och dagens människa på stort allvar. Det är vad jag försöker göra," säger Piltz
 • Bengt Pleijel: Tag mig dit
  En nyfikenhetsupptäcktsvandring in i landet Kristen tro och därefter vandrar vi ut i din öken och letar oaser. Vår ledsagare och guide är Bengt Pleijel. Nyfikenhetsskolan har även ett eget skafferi där vi samlat ihop små pärlor som vår guide strött ut efter vår vandrings väg.
  Dessutom-
  Vi letar oss fram till många oaser i öknen. Vi ska dricka ur källan, vila våra trötta fötter, lyssna in ord av ande och liv. Detta kallas ”hugsvalelse” på Kanaans tungomål. Vilket vackert ord! När det gått varmgång i ”hugen” (hågen, tankarna) strömmar svalka och friskhet in på ”hjärnkontoret”.
 • W Stinissen: Tag mig dit
  Veckans Stinissen, utvalda och komenterade av vår Stinissen guide Sören Bolander. Varje vecka utkommer en ny Stinissen betraktelse.
 • Bibelns rikedomar:
  Bibelordet "inför söndagens gudstjänst": Tag mig dit
  Här presenteras dagens bibelord inför söndagens gudstjänst. Kommenterade av Åke Reinholdsson prost och kyrkoherde i Skepplanda församling. Skriv gärna ut den och lägg på frukostbordet tex. eller häng upp på anslagstavlan på jobbet.
  Kvinnorna ~ Tag mig dit
  Här finner vi ut en av Bibelns många rikedomar. Judy Breneman skribent på tidningen Junia lotsar oss genom Bibelns kvinnor, från Rut - Deborah.
  Bibelfönstret ~ Tag mig dit
  Tillsammans med Agneta Enander slår vi upp fönstret, ett alldeles speciellt fönster, Bibelfönstret. Och när du tittar in eller ut genom bibelfönstret, ser du tillvaron i koncentrerad form. Du får exempel att känna igen dig i. Det blir bland annat ditt eget liv du läser om. Vilken chans att se meningen och den röda tråden i ditt liv!
 • Barnens avdelning: Tag mig dit
  Här har vi barnens egna avdelning. Ge dig ut på bete med kossorna och lär dig alfabetets bokstäver A-Ö, under utveckling är en interaktiv del där barnen måste svara på vilken nästkommande bokstav är för att komma vidare i berättelsen. Eller botanisera bland leksakernas berättelser med Dropus, för de lite mindre barnen så därför utskrivbar för att underlätta att sitta ner med den lilla och finna ut att Guds berättelse finns i allt man ser.
 • Utblick: (Består av tre delar)
  1. Presentationer: Här presenterar sig olika kristna organisationer, föreningar, kyrkor o.dyl. Vår form av länksida Tag mig dit
  2. Berättelser: Här huserar bibelskolans besökares egna berättelser.
  Tag mig dit
  3. Frågor & Svar: Här kan bibelskolans besökare finna svar angående sina frågor om kristen tro, Bibeln, Livet i förhållande till kristen tro m.m.
  Tag mig dit

Extra sidor/avdelningar:

 • Om Bibelskolan: Tag mig dit
  Här finner du information om bibelskolan.com, medarbetarpresentation, hur man kan länka till oss, hur man kan hjälpa oss m.m. m.m.
 • Bibelvägledning: Tag mig dit
  I svåra, lätta, sorgsna, glada, ilskna eller vad det nu må vara, kan det vara svårt att finna rätt Bibelställe eller andra texter som man just då vill ha. Här är en sida som försöker hjälpa till då.
 • Gud är.... Tag mig dit
  Gud har humor hävdar vi bestämt. En sida som med glimten i ögat vill visa vad Gud är eller kanske inte är.
 • Gästbok: Tag mig dit
  Här kan du ge vår Bibelskolan och dess skribenter ros som ris eller kanske bara ge ett litet uppmuntrande tillrop. För är det något våra skribenter saknar så är det kontakten med sina läsare som de är så vana vid med det tradionella tryckta mediet (tidningar/böcker).
 • Frågestund: Tag mig dit
  Här har vi en liten frågestund som som kan ge lite intressanta svar för den nyfikne.
Saknar du något på denna sida? Har du tips om hur vi kan förbättra bibelskolan? Kontakta oss
[an error occurred while processing this directive] Dagens lösen
Bibelordet inför helgen
Klicka här för att varje fredag få ett mail med information om vad som tillkommit på bibelskolan under veckan som gått. [an error occurred while processing this directive]
©2003 Stiftelsen bibelskolan.com - www.bibelskolan.com - info@bibelskolan.com
Org. nr: 857209 - 5266 - Postgiro: 402 30 79 - 9 För stödgåvor till driften av vår sajt - Mer info här
Webmaster
Om coocies